Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Бившият вътрешен министър Валентин Радев заяви, че се взимат

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgБившият вътрешен министър Валентин Радев заяви, че се взимат
Коментари Харесай

Валентин Радев за взрива в Арсенал: Късмет е, че е нямало никой в сградата

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Бившият вътрешен министър Валентин Радев съобщи, че се взимат всички ограничения, с цел да не се случват произшествия като този в цех " Арсенал ", само че все пак такива стават.

" Късмет е, че е нямало в постройката никой. Причините - има разследване, което би трябвало да ги обясни. Но когато всичко изчезне, пометено от гърмежа, даже следствието нищо не може да каже. Винаги се проверява и версия за предумисъл. " Арсенал " е най-голямото дружество, което е частно. Държавата има две - ВМЗ-Сопот и Терем. Всичко останало е в частни ръце. Стигало се е до 10 000 души да работят там. Голямо дружество, което създава средства за ликвидиране или за отбрана, зависи кой защо ги употребява. А там особено - цех 4 в Мъглиж, който е изнесен в гънките на планината, създава инициирани взривни субстанции. Те са доста чувствителни. Били са в сандъци, изолирани в хранилището. Там няма ток, такава е технологията. Затова се споделя, че може и да е бойкот. То вътре и пиле и мишка не може да влезе. Затова са сюрпризирани хората, че е станало сходно нещо ", сподели Радев в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Така беше и 2008 година, когато се взриви Челопечене до София. Тогава не знаехме от какво е станало, можеше и от животно да е, само че тука такова нещо няма. Освен това, дано да кажа и още нещо, там работят експерти. Утвърдено произвеждане е. Това дружество " Арсенал ", в него съвсем всяка година се случва нещо. Там всяка година има инспекции. Следи се, тъй като заплахата е доста огромна, само че ето, че отново става ", съобщи още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР